Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3892 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Masse mieszkających tu osób (mężczyzn) by Cie przygarnęło
Musisz tylko sprecyzować swoje wymagania.... , dobre strony....
...wiesz ilu tu dżentelmenów czy lowelasów...

i czy potrafisz zmywac
bo tu jeden dawal mieszkanie za zmywanie i nie byla chetnej
Zgłoś wpis
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
KlaudynaJankowiak napisał:
WITAM WSZYSTKICH NIE WIEM GDZIE DODAWAC TAKIE POSTY JESTEM 30 LETNIA DZIEWCZYNA MIESZKAJACA W LONDYNIE MOIM MARZENIEM JEST SIE STAD WYDOSTAC DO NORWEGII NIE MAM TAM NIKOGO WIEC PODEJMUJE SIE NAPISAC NA FORUM CZY JEST KTOS KTO BY ZECHCIAL MI POMOC?

Czemu tak właściwie chcesz z Anglii uciekać?
Czemu myślisz ze tu raj?
Czym się zajmujesz?
Zgłoś wpis
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
KlaudynaJankowiak napisał:
WITAM WSZYSTKICH NIE WIEM GDZIE DODAWAC TAKIE POSTY JESTEM 30 LETNIA DZIEWCZYNA MIESZKAJACA W LONDYNIE MOIM MARZENIEM JEST SIE STAD WYDOSTAC DO NORWEGII NIE MAM TAM NIKOGO WIEC PODEJMUJE SIE NAPISAC NA FORUM CZY JEST KTOS KTO BY ZECHCIAL MI POMOC?

Napisz wprost.
Szukam męża.
Tak masz szansę.
Mężczyźni z delegacji tu aż kipią i wyją z braku kobiet, towarzyszek życia.

To twoja szansa.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
a jak Ci można pomóc ? bo nie rozumiem?? pracę trzeba samemu załatwic mi nawet rodzina która tu siedzi pare lat nie była w stanie za bardzo ogarnąć sama musiałam, dwa mieszkanie musisz tez sama lub proponuję poszukać ogłoszeń kto szuka współlokatora (jesli nie boisz się mieszkać z obcymi ludzmi), odłuż kasę przylec na tydzien wez tani hotel poszukaj roboty, jak chcesz cos wiedziec pytaj tyle co już sama wiem chetnie powiem
Zgłoś wpis
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Hanaszka napisał:
a jak Ci można pomóc ? bo nie rozumiem?? pracę trzeba samemu załatwic mi nawet rodzina która tu siedzi pare lat nie była w stanie za bardzo ogarnąć sama musiałam, dwa mieszkanie musisz tez sama lub proponuję poszukać ogłoszeń kto szuka współlokatora (jesli nie boisz się mieszkać z obcymi ludzmi), odłuż kasę przylec na tydzien wez tani hotel poszukaj roboty, jak chcesz cos wiedziec pytaj tyle co już sama wiem chetnie powiem

i co ? ze w tydzień prace znajdzie?
moze to potrwać wiecej troszke
Zależy od predyspozycji kobiety.......
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Dajcie spokój,już dosyć tu scierwa z UK najechało.niech wypierdala
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
bardzo śmieszne normalne nic szczególnego jestem wyznawca zasady umiesz liczyć licz na siebie
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
Simmon napisał:
Hanaszka napisał:

i co ? ze w tydzień prace znajdzie?
moze to potrwać wiecej troszke
Zależy od predyspozycji kobiety.......

może nie znajdzie w tydzień ale sie chociaz zobaczy jak tu jest pozatym jak się przygotuje napisze pożadne CV i połazi po firmach to ktos sie do niej odezwie a jak inaczej zaczynac ?? jak nie tydzien to na miesiac pokoj niech wynajmie w piwnicy
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Mi także coś tu nie pasuje, całkiem sama chcesz przylecieć do Norwegii, nie znając nikogo i jeszcze kobieta, i pisze na forum gdzie piszą przeważnie mężczyźni?? Na sto procent to nie prawda.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Mi także coś tu nie pasuje, całkiem sama chcesz przylecieć do Norwegii, nie znając nikogo i jeszcze kobieta, i pisze na forum gdzie piszą przeważnie mężczyźni?? Na sto procent to nie prawda.
Też sie nad tym zastanawiałam ale ona ma wpisy od stycznia że szuka tu pracy różni są ludzie czasem robią takie szalone rzeczy jak wyjazd samemu w nieznane
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok